PRIVE TRAINING

PRIVE TRAINING

1 OP 1 PADS TRAINING

SUPER GOED VOOR JE CONDITIE!

Als je liever alleen traint of met een kleine groep vrienden of collega’s, dan is prive training de ideale trainingsvorm voor je.

Prive training is een één-op-één training, waardoor persoonlijke aandacht is gegarandeerd. Bovendien is prive training op afspraak, waardoor je zelf kunt bepalen op welk moment je de training het beste uitkomt, uiteraard in overleg met de prive trainer. De inhoud van een prive training is volledig afhankelijk van je huidige niveau, je doelen en je wensen en voorkeuren en is daarom geschikt voor iedereen. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de eerste sessie, wordt besproken welke doelen je hebt en hoe deze in samenwerking met de prive trainer bereikt kunnen worden. Afhankelijk van je doelstelling kan de training specifiek gericht worden op bijvoorbeeld krachttraining, gewichtsverlies en gezonde voeding, op het verbeteren van de conditie of het opbouwen en verstevigen van spieren en explosiviteit.

Verbeteringen :
Conditie
95%
Zelfvertrouwen
90%
Kracht
85%
Snelheid
92%

Trainen op afspraak!!!

Welke tijden kun je trainen :
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Let op! U kunt alleen op afspraak trainen zowel overdag als in de avond uren.

Afspraken dienen minimaal twee werkdagen voor aanvang geannuleerd te worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u door berekend.

ANDERE TRAININGEN

Bokszak trainingen

Conditie trainingen