Fight Academy The Basement

DE SPORTSCHOOL

Onze FIGHT ACADEMY

Wil je lekker snel fit worden, werken aan je lijf, afvallen of je zelfvertrouwen een flinke boost geven? Kom dan bij ons kickboksen in Hoogeveen. Een kickbokstraining biedt een complete work-out. Door de combinatie van kracht en conditie worden alle onderdelen van het lichaam getraind en kun je in iedere training je grenzen opzoeken. Kickboksen is een manier om fit te worden, fit te blijven en je kunt het ook gebruiken om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te verbeteren. Tijdens de lessen werken wij aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

Onze Lessen

Onze lessen zijn conditioneel hoogstaand en zijn compleet en profecioneel verzorgd. Er word gewerkt met alle trainings atributen die aanwezig zijn. Wij zetten ons maximaal in en dat verwachten wij ook van u. Alle lessen worden geven met veel respect en onder een leuke en goede sfeer. De sterkere vechter past zich aan aan de mindere vechter zodat iedereen kan trainen.

The Basement Hoogeveen Kickboxing

Fight Academy The Basement staat voor hard trainen en de sfeer is uitmuntend goed

Fight Academy The Basement werkt alleen met professionele en gecertificeerde trainers die veel ervaring en wedstrijd ervaring hebben opgedaan in de vecht sport

Fight Academy The Basement werkt met de beste trainings materialen. Er is een ruim assortiment aanwezig.

Fight Academy The Basement probeert zijn sporters zo tevreden als mogelijk te houden zodat er altijd naar tevredenheid getraind kan worden.