FIGHT ACADEMY THE BASEMENT

Kabouter Kickboksen

Bij het Kabouter Kickboksen geven wij de trainingen spelenderwijs, om zo in contact te komen met deze geweldige sport. Hierbij is het opbouwen van zelfvertrouwen en weerbaarheid van zelf sprekend.

Hoofd Trainer Jeugd

Jan Visser

Kabouter Lessen

Kinderen kunnen vanaf 6 t/m 10 jaar mee doen aan onze speciale kabouter jeugd trainingen. Er zijn diverse professionele jeugd trainers die deze lessen verzorgen. De lessen voor de kabouters zijn op Dinsdag en Donderdag van 18:00/18:45. Breng en haal de kinderen alsjeblieft op tijd. De ouders of verzorgers kunnen in onze sfeervolle sportbar onder het genot van een gratis kopje koffie of thee op een groot tv scherm de kabouter training mee beleven.

Kickboksen, Respect & Sportiviteit

Kickboksen en Muay Thai zijn relatief jonge vechtsporten, die de laatste jaren zijn ontwikkeld als wedstrijdsport. Bij Fight Academy The Basement staan Sportiviteit en respect centraal. Het westers kickboksen bestaat vooral uit trap -en stootcombinaties. Muay Thai is de volkssport van Thailand en kenmerkt zich daarnaast met clinchen (grijpen) en door valbreken (correct leren vallen), zoals we dat bij diverse budo-sporten kennen.

Zelfvertrouwen, Weerbaarheid & Motivatie

Fight Academy The Basement combineert spel en Kickboksen met elkaar. Dit betekent praktische en sportieve technieken, waarbij vooral respect, fun en discipline voorop staan. Er wordt gewerkt aan conditie en beheersing. Deze sport is ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind te vergroten. Ook kinderen met een motorische stoornis of achterstand, concentratieproblemen hebben baat bij deze trainingen. Onze Jeugd trainers zijn opgeleid om goed om te gaan met gedrag problematiek.