fight academy the basement

Jeugd Kickboksen

Bij onze jeugd kickboks lessen gaat het kickboksen echt beginnen. Het maken van combinaties. aanvallend kickboksen, verdedigend kickboksen, conditie en bokszak training. Ook worden hier de aspecten normen, waarden en respect aangeleerd. Er zijn bij elke les minimaal 3 trainers aanwezig waardoor wij met kleine groepjes kunnen werken zodat elke jeugd kickbokser veel aandacht krijgt.

Hoofd Trainer Jeugd

Jan Visser

Jeugd Lessen

Kinderen kunnen vanaf 10 t/m 15 jaar mee doen aan onze speciale jeugd trainingen. Er zijn diverse professionele jeugd trainers die deze lessen verzorgen. De lessen voor de jeugd zijn op Dinsdag en Donderdag van 18:45/19:30. Breng en haal de kinderen alsjeblieft op tijd. De ouders of verzorgers kunnen in onze sfeervolle sportbar onder het genot van een gratis kopje koffie of thee op een groot tv scherm de jeugdtraining mee beleven.

Kickboksen, Respect en Sportiviteit

Kickboksen en Muay Thai zijn relatief jonge vechtsporten, die de laatste jaren zijn ontwikkeld als wedstrijdsport. Bij Fight Academy The Basement staan Sportiviteit en respect centraal. Het westers kickboksen bestaat vooral uit trap -en stootcombinaties. Muay Thai is de volkssport van Thailand en kenmerkt zich daarnaast met clinchen (grijpen) en door valbreken (correct leren vallen), zoals wij dat bij diverse budo-sporten kennen.

Zelfvertrouwen, Weerbaarheid & Motivatie

Fight Academy The Basement combineert spel en Kickboksen met elkaar. Dit betekent praktische en sportieve technieken, waarbij vooral respect, fun en discipline voorop staan. Er wordt gewerkt aan conditie en beheersing. Deze sport is ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind te vergroten. Ook kinderen met een motorische stoornis of achterstand, concentratieproblemen hebben baat bij deze trainingen. Onze Jeugd trainers zijn opgeleid om goed om te gaan met gedrag problematiek.