FIGHT ACADEMY THE BASEMENT

Volwassenen Kickboksen

Onze lessen worden gemengd gegeven, zowel man als vrouw traint met respect met elkaar. Deze groep is geschikt voor de startende als gevorderde kickbokser. Elke gevorderde vechter past zich aan om zo de minder gevorderde vechter omhoog te helpen. Onze lessen worden namelijk met respect normen en waarden gegeven.

Trainers Volwassen

Jan Visser, Donny Munzo, Alfred van Beek

Deze gecertificeerde trainers hebben veel wedstrijd ervaring en ieder heeft zo zijn eigen technieken. Hierdoor kunnen er veelzijdige trainingen gegeven worden.

Volwassenen Trainingen

Bij Fight Academy The Basement Trainen wij relatief met kleine groepen. In onze trainingen komen verschillende disciplines aan de orde. Zo kan er een training zijn waarbij je op elkaar oefent, traint op een bokszak of dat je een conditie circuit training doet. Er zijn altijd minimaal drie trainers per les aanwezig. Hierdoor krijgt iedere deelnemer maximale persoonlijke aandacht waardoor je de technieken sneller en makkelijker kunt leren. Aandacht voor de sporter, groot of klein is bij Fight Academy The Basement erg belangrijk. De volwassen lessen starten van Dinsdag t/m Vrijdag om 19:30. De trainingen op Dinsdag en Donderdag starten de trainingen om 19:30-20:15 voor beginners en van 20:15-21:00 voor de gevorderde kickbokser. Deze trainingen bestaan uit TECHNIEK training en SPARREN. Op de Woensdag worden er altijd verschillende trainingen gegeven van Techniek Training, Circuit Training, Conditie Training, Self Defence, MMA en Straat Vechten. De trainingen op de Vrijdag bestaat uit Cardio bokszak training.