JEUGD TRAINING

JEUGD LESSEN

JEUGD LESSEN

Kinderen kunnen vanaf 6 t/m 15 jaar mee doen aan onze speciale jeugd trainingen. Er zijn diverse professionele jeugd trainers die deze lessen verzorgen. De lessen voor kinderen zijn op dinsdag en donderdag van 17:30/18:15 leeftijd 6 t/m 9. Jeugd 10 t/m 15 jaar 18:15 tot 19:00 uur. Breng en haal de kinderen alsjeblieft op tijd. De ouders of verzorgers kunnen in onze sfeervolle sportbar onder het genot van een gratis kopje koffie of thee op een groot tv scherm de jeugdtraining mee beleven.

Kickboksen, respect en sportiviteit

Kickboksen en Muay Thai zijn relatief jonge vechtsporten, die de laatste jaren zijn ontwikkeld als wedstrijdsport. Ook veel te vaak in een kwaad daglicht, onterecht. Sportiviteit en respect staan centraal. Het westers kickboksen bestaat vooral uit trap -en stootcombinaties. Muay Thai is de volkssport van Thailand en kenmerkt zich daarnaast met clinchen (grijpen) en door valbreken (correct leren vallen), zoals we dat bij diverse budo-sporten kennen.

Zelfvertrouwen, weerbaarheid & motivatie

Fight Academy The Basement combineert spel en Kickboksen met elkaar. Dit betekent praktische en sportieve technieken, waarbij vooral respect, fun en discipline voorop staan. Er wordt gewerkt aan conditie en beheersing. Deze sport is ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind te vergroten. Ook kinderen met een motorische stoornis of achterstand, concentratieproblemen hebben baat bij deze trainingen. Onze Jeugd trainers zijn opgeleid om goed om te gaan met gedrag problematiek.

Previous
Next

SMALL GROUP TRAINING

BOKSZAK TRAINING

PRIJZEN

Jeugd Abonnement

2x Per Week
30,- Per Maand
  • Koffie Thee gratis
  • Kleine groepen
  • Spelenderwijs
Popular

DOE JIJ OOK MEE AAN DE JEUGD TRAINGEN

Wil je ook graag mee doen aan de jeugd lessen vul dan snel onderstaand formulier in en vraag een proefles aan. TOT DAN!!!